Welkom in groep 7

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de groepspagina van groep 7!

Kinderboekenweek

4 oktober startte de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar was ‘Bibbers in je buik’. Samen hebben we spannende verhalen gelezen en kregen we bezoek van ‘boekenmonsters’.

Handvaardigheid

Dit jaar hebben we een circuit voor handvaardigheid. Samen met de kinderen van groep 7b gaan we allerlei technieken uitproberen.  Zo gaan we een blikmonster breien, een hanger voor een potje macrameeën, we gaan een digitaal filmpje maken, een linoleumsnede maken, een papierverwerking en we maken een afbeelding op het spijkerbord.

Uilenles

OP 10 november hebben we een gastles over uilen gehad. We hebben gehoord hoe en welke uilen hier in streek wonen. Daarna hebben we een uilenbal uitgeplozen. Het was een interessante les.

Kerstviering

Op donderdag 21 december hebben we met elkaar stil gestaan bij het kerstverhaal. Samen hebben we in de klas een viering georganiseerd.

De volgende dag zijn we gestart met een kerstontbijt in de klas.

Met elkaar hebben we 2017 afgesloten en wensen iedereen een goed 2018

Op woensdag 24 januari was het weer zover. De start van de nationale voorleesdagen. Meester Harmen heeft voor deze gelegenheid aan ons voorgelezen. Behalve deze activiteit hebben we nog meer gedaan: eigen boek in klas en boekdaten.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen