Welkom in groep 3b/6b

In onze klas zitten 21 gezellige kinderen. Dit zijn Ian, Luca, Lotte, Sven, Anouk, Tim, Sebastien, Meike, Jayden, Kian, Nina, Milou, Noor, Jurgen, Rixt, Ramon, Faye-Linn, Pippa, Tijn, Romy en Rhodé.
Onze juffen zijn juf Liesbeth (maandag t/m donderdag) en juf Jacqueline (vrijdag).

Op deze pagina en op de Facebook-pagina van school zullen regelmatig berichtjes van onze groep geplaatst worden, dus neem gerust af en toe eens een kijkje!

We hopen er met elkaar een gezellig en leerzaam jaar van te maken!

Letterfeestje

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om alle letters te leren. Om te vieren dat dit gelukt is, hebben we op donderdagmiddag 15 maart een ‘Letterfeestje’ gehouden voor alle kinderen van groep 3. We hebben deze middag gesnoept van heel veel lekkere dingen en hebben letterbingo met elkaar gespeeld. Ook hebben we het hele schoolplein versierd met zelfgeschreven woorden en hebben we onze eigen regenboogletter ingekleurd en versierd. Tot slot hebben we ook allemaal een echt letterdiploma in ontvangst mogen nemen. Het was een gezellig en geslaagd feestje!

Borduren

De afgelopen weken hebben wij geborduurd, we hebben mooie kerstbomen en sterren gemaakt die een mooi plekje hebben gekregen in de klas. Het was fijn dat verschillende moeders en oma’s ons kwamen helpen, nogmaals hartelijk bedankt!

Sinterklaasfeest

Op dinsdag 5 december vierden wij de verjaardag van Sinterklaas op school. Na de aankomst van de Sint en zijn Pieten bij school, mocht groep 3 ‘s ochtends het feestje met de Sint vieren in het speellokaal. Groep 6 had mooie surprises gemaakt. ‘s Middags hebben we in de klas een gezellige middag gehad met elkaar. We hebben ervan genoten!