Welkom in groep 3!

Met deze leuke, lieve, stoere, vrolijke kinderen gaan we er een spetterend en leerzaam jaar van maken!

Juf Mirjam van den Assem is op maandag en dinsdag in de groep en juf Renée van Drunen geeft les op woensdag, donderdag en vrijdag.

Op deze pagina en op de Facebook-pagina van onze school zullen regelmatig berichtjes van onze groep geplaatst worden, dus neem af en toe gerust nog eens een kijkje!

Letterfeestje

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om alle letters te leren. Om te vieren dat dit gelukt is, hebben we op donderdagmiddag 15 maart een ‘Letterfeestje’ gehouden voor alle kinderen van groep 3. We hebben deze middag gesnoept van heel veel lekkere dingen en hebben letterbingo met elkaar gespeeld. Ook hebben we het hele schoolplein versierd met zelfgeschreven woorden en hebben we onze eigen regenboogletter ingekleurd en versierd. Tot slot hebben we ook allemaal een echt letterdiploma in ontvangst mogen nemen. Het was een gezellig en geslaagd feestje!

Kerstontbijt!

Dat wij met elkaar hebben genoten van een heerlijk Kerstontbijt is wel te zien op de foto’s!

Borduren

De afgelopen weken hebben wij geborduurd, we hebben mooie kerstbomen en sterren gemaakt die een mooi plekje hebben gekregen in de klas. Het was fijn dat verschillende moeders en oma’s ons kwamen helpen, nogmaals hartelijk bedankt!

Sint in de klas!

Dinsdag 5 december bracht Sinterklaas natuurlijk een bezoekje aan onze school.
Eerst hadden we een feestje in het speellokaal en daarna kwam Sinterklaas met zijn Pieten bij ons in de klas. Dat was leuk!

We hebben genoten!

Appelmoes maken

Als afsluiting van ons Lijn 3 thema: ‘De boom’ hebben we appelmoes gemaakt met behulp van Joke en de kinderen van groep 6b. Wat rook en smaakte het lekker!

Letters

Natuurlijk zijn wij hard aan het oefenen met het schrijven van de letters in ons schrijfschrift. Maar wist u ook dat we heel goed letters kunnen maken van klei en van chenilledraad? Ook op het krijtbord kunnen we al woordjes schrijven! Daarnaast houden we ook van het maken van mooie bouwwerken!