Welkom in groep 8

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op onze groepspagina. Het leuke stel dat u op de foto ziet is groep 8a. Op maandag en dinsdag krijgen zij les van juffrouw Renée van Drunen. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat juffrouw Wendy van Ooijen voor de klas.

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van onze groep. Het belooft een gezellig en druk jaar te gaan worden. Zo kijken wij bijvoorbeeld al uit naar het schoolkamp en de musical, maar eerst moet er nog hard gewerkt worden! We gaan er met elkaar een heel leuk, gezellig en leerzaam jaar van maken!

Nationale Voorleesdagen!

Burgemeester Noordergraaf kwam in onze klas voorlezen ter ere van de Nationale Voorleesdagen en natuurlijk mag dan een groepsfoto niet ontbreken!

Sinterklaas in de klas! 

Maandagmiddag 5 december hebben wij met elkaar een gezellig Sinterklaasfeest mogen vieren. Op onderstaande foto´s kunt u de mooie surprises bewonderen! 

Kanjer oefening: Een spreekbeurt over jezelf!

Hoe leer je elkaar in de klas nu nog beter kennen? Nou…door een spreekbeurt over jezelf te houden! Dit is een terugkerende opdracht in de Kanjertraining. Alle kinderen mochten spullen meenemen van thuis. Dit mochten foto’s zijn, maar ook bijzondere voorwerpen waar ze een speciale herinnering aan hebben of die belangrijk zijn in hun leven. Op deze manier zijn we nog meer over elkaar te weten gekomen en leerden we zelfs nieuwe dingen over elkaar!

Badmintonnen

De afgelopen weken hebben wij van Mark, onze sportcoach, badmintonles gekregen!

Tennisles

Tijdens de Nationale Sportweek hebben we in het zonnetje een actieve tennisles gevolgd op de tennisvelden van LTV Almkerk.