Welkom in groep 8

In deze supergezellige klas zitten 25 leerlingen. Samen met hun leerkracht (meester Harmen) gaan ze er een leuk jaar van maken!

Op deze pagina en op de Facebook-pagina van school zullen regelmatig berichtjes van onze groep geplaatst worden, dus neem gerust af en toe een kijkje.

Groep 8 golft de mussen van het dak

Dat groep 8 sportief is aangelegd is voor de meesten geen geheim. Het ontdekken van een nieuwe sport was dan ook een koud kunstje. De klas is uitgenodigd door PGA Holland om te komen golfen op de Almkreek. Als u de foto’s bekijkt, ziet u dat ze talent hebben ook!

Groep 8 in Den Haag

Groep 8 is in Madurodam begonnen. Daar heeft de klas eerst het Democracity-spel gespeeld. Het doel was om zelf een stad te bouwen op basis van een politiek spel. Om tot een gezamenlijke uitwerking te komen, moest er gedebatteerd, overlegd en plannen gemaakt worden. Het resultaat was om trots op te zijn.

Na de miniatuurstad zijn we naar het politieke hart van Nederland gegaan; de Tweede Kamer. Daar zijn we rondgeleid en hebben we een uitleg gekregen over de gang van zaken in de Kamer. Net als de ochtend was dit erg interessant en de kinderen hebben dan ook geboeid geluisterd. Voor een beter indruk kunt u de foto’s hiernaast bekijken.