Welkom in groep 4b/7b!

Hallo,

Leuk dat u een kijkje komt nemen op de pagina van groep 4b/7b!

Wij zijn een gezellige en leuke klas van 24 kanjers: 8 kanjers uit groep 4 en 16 kanjers uit groep 7. We krijgen dit jaar de hele week les van juf Lisa de Fijter. We gaan dit jaar ontzettend leuke dingen doen, naast natuurlijk lessen volgen van de juf: groep 4 krijgt voor het eerst zwemles en gaan de tafels en hoofdletters leren. Groep 7 gaat oefenen voor het verkeersexamen en CITO Entree toets en hebben dit jaar een natuurexpeditie bij Slot Loevestein.

We zullen af en toe iets op deze pagina zetten over wat we allemaal in de klas doen.

Tot snel! 

Schoolreis Burgers’ Zoo

Op donderdag 14 september zijn we op schoolreis naar Burgers’ Zoo in Arnhem geweest. Na een busritje van een uur kwamen we aan bij de dierentuin. We gingen in groepjes allerlei dieren bekijken. Zo zagen we leeuwen, tijgers, pinguïns, vogels, apen, giraffen, zebra’s en prachtige vlinders. In de bus terug was het ook een gezellige boel met allerlei liedjes die gezongen werden. We hebben genoten!

Derde kamer project groep 7

De afgelopen twee weken heeft groep 7 het Derde Kamer project gedaan om meer te leren over de regering van Nederland. Want wie is nu eigenlijk de baas in Nederland? Door een werkboekje met opdrachten en bijbehorende filmpjes kwamen we erachter dat WIJ allemaal de baas zijn!

De eerste schoolweken..

De eerste schoolweken zitten er alweer op! We moesten even wennen aan de nieuwe klas en juf, maar werken al hartstikke goed en fijn met elkaar. En op vrijdagmiddag gaat groep 7 dansend het weekend in! 😉

Hierbij wat foto’s wat we allemaal doen in groep 4/7!